Golfkerho

Järjestämme keväällä/alkukesästä yhteisen pelimatkan erikseen sovittavaan kohteeseen.

Vuoden 2020 ja 2021 matkamme valitettavasti peruuntuivat epidemiatilanteen vuoksi.

Lisäksi kilpailuhaluiset jäsenemme osallistuvat piirin golftapahtumaan sekä liiton Seniori Patina-golfiin.

Kesäkaudella meillä on yhteisiä pelitapahtumia kesä-syyskuussa lähikentillä: Tuusulassa,Talmassa, Hirvihaarassa ja Nurmijärvellä.

Golfkerhon yhteyshenkilö on Pekka Raittila, puh. 0500 451 538, raittila.pekka@gmail.com

Tapahtumat 2021

Kesäkuun kuukausipeli pelattiin 29.6. Mukana oli 21 pelaajaa ja tulostaso nousi helteisestä säästä huolimatta huikeaksi.

Parhaan pistebogituloksen pelasi Pertti Thelén ( 39 pistettä ). Muut palkitut olivat Pekka Ahokas ja Tuija Teivo.

Heinäkuun kuukausipeli pelattiin Hirvihaarassa tiistaina 20.7.2021 klo 10.30 alkaen. Mukana oli 22 pelaajaa.

Parhaan tuloksen pelasi tällä kertaa "ottopoikamme Keravalta". Eero Soramies ( 42 pistettä ). Eevis Haanperä ja Helena Kauppi olivat muut palkitut.

Elokuun kuukausipeli pelattiin Kullo Golfin kentällä keskiviikkona 18.8.2021 klo 10.00 alkaen. Mukana oli 25 pelaajaa.

Erittäin tuulisissa olosuhteissa pelatun kierroksen parhaan tuloksen teki Kirsti Raittila ( 29 pistettä ). Seuraavina olivat Mikko Suhonen ( 28 ) ja Markku Pyy (27).

Uudenmaan senioripiirin golfkisa pelattiin tiistaina 31.8.2021. Tuusulassa.

Kilpailuun osallistui 75 pelaajaa 12:sta yhdistyksestä.

Joukkuekisassa joukkueemme Jarmo Kuru, Ilkka Sintonen ja Eeva-Kaarina Haanperä sijoittui toiseksi.

Miesten sarjassa Jarmo Kuru oli kolmas. Jarmo voitti myös lähimmäs lippua-kisan.

Erikoiskilpailujen voittajat