Tietoa meistä

Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1972, eli kuluva vuosi on 49. toimintakautemme. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä yli 330. Vuonna 2014 Uudenmaan kansallinen senioripiiri valitsi meidät Vuoden yhdistykseksi.

Jäsentapaamisemme ovat säännöllisesti kaksi kertaa kuukaudessa, parillisten viikkojen torstaina klo 14.00 Myllytien toimintakeskuksessa, os. Myllytie 11.

Yhdistyksessämme toimivat seuraavat kerhot: keilakerho, lukupiiri, muistikerho, yhteiskuntakerho, golfkerho, kulttuurikerho, matkakerhosekä viimeisimpänä lounaskerho

Jäsenmaksumme on 25 € / vuosi, yli 85-vuotiaat 20 € / vuosi. Heinäkuun 1. päivän jälkeen liittyneiltä peritään liittymisvuodelta puolet jäsenmaksusta. Jäsenmaksu sisältää kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Senioriliiton jäsenlehti Patinan.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenilmoituslomakkeen.