Jäsentapaamiset

Jäsentapaamiset ovat parillisten viikkojen torstaina klo 14.00 alkaen.

Tapaamispaikka on Myllytien toimintakeskus, os. Myllytie 11 ellei ohjelmassa ole toisin ilmoitettu.

Tilaisuuksiin vaaditaan toistaiseksi ennakkoilmoittautuminen.

mirja.vakkuri@elisanet.fi , puh. 040 706 7701

3.9.  Kauden avaus. PERUUTETTU

17.9. Hyvä hiljaisuus, Outi Ampuja,FT, tutkija, tietokirjailija

Tilaisuus pidetään Seurakuntasalissa, os. Kirkkotie 1.

Ilmoittautumiset mirja.vakkuri@elisanet.fi 14.9. mennessä

1.10. Ajankohtaista koulumaailmasta, Päivi Oinasmäki, rehtori,  Kinnarin koulu

Ilmoittautumiset mirja.vakkuri@elisanet.fi 28.9. mennessä Saliin voidaan           ottaa 40 henkilöä.

15.10. Sähköiset palvelut, Kela.fi ja Vero.fi  Tilaisuus pidetään  verkossa               (Teams) siten, että sitä voi seurata myös jäsentilaisuudessa.

29.10. Syntymäpäiväkahvit. Tilaisuus järjestetään Seurakuntasalissa, os.    Kirkkotie 1.

12.11. Sääntömääräinen syyskokous, Seurakuntasali

Ajankohtaisena aiheena Atso Taipaleen katsaus USA:n    presidentinvaaleihin.

26.11. Miksi kannattaa harrastaa musiikkia? Pirre Raijas, KUM, rehtori,

Myllytuien toimintakeskuksen ollessa suljettuna tilaisuus järjestetään sähköisesti Teams-kokouksena. Liity kokoukseen alla olevasta linkistä.

Liity kokoukseen napsauttamalla tätä

17.12. Joulujuhla järjestetään Seurakuntasalissa, mikäli se on mahdollista rajoitusten puitteissa.